• Showroom aan huis
  • Top A+ kwaliteit
  • Betaalbaar
  • Snelle levering
  • Advies op maat
  • Showroom aan huis
  • Top A+ kwaliteit
  • Betaalbaar
  • Snelle levering
  • Advies op maat

Waarom Keramiek Totaal?

1. Wij komen aan huis

Door onze unieke formule kan Keramiek Totaal aanmerkelijk meer bieden dan de doorsnee vakhandel. Keramische vloer- en wandtegels zien er thuis qua kleur en beleving vaak anders uit dan in een showroom onder een felle lamp. Om er voor te zorgen dat de nieuwe keramische vloer- en/of wandtegel past bij de stijl van je huis, je interieur en lichtinval waar de tegel wordt geplaatst komt Keramiek Totaal bij jullie aan huis met de uitgezochte producten zodat je deze zelf kan bekijken in de ruimte waar je het product gaat gebruiken. Hierdoor kan je ook verschillende tegel kleuren, soorten en maten met elkaar vergelijken wat normaliter bij een tegelbedrijf niet mogelijk is omdat deze bijna nooit tegels meegeven aan klanten.

2. De prijs

De reden hiervoor is simpel, omdat de tegelleveranciers bang zijn dat de klant dan gaat "tegel shoppen" bij andere bedrijven en op het internet. Geen probleem bij Keramiek Totaal omdat wij direct afnemen van onze partner fabrieken in Italië, Spanje en Frankrijk en geen winkel hebben met hoge kosten zoals: hypotheek / huur, wagenpark en niet te vergeten hoge personeelskosten zijn wij overtuigd dat wij de hoogste kwaliteit kunnen leveren tegen de scherpste prijs.

3. De kwaliteit

Keramische vloertegels zijn te koop in een ruime verscheidenheid aan afmetingen, kleuren en uitvoeringen maar ook in verschillende kwaliteit categorieën . Je ziet vaak dat er op het internet zogenaamde "partij tegels" worden aangeboden tegen vaak lage m2 prijzen. Deze zijn meestal afkomstig uit Azië en zijn vaak van 2e of 3e kwaliteit. Deze tegels hebben dan afwijkingen in afmetingen, vlakheid en kleur. Dit wordt meestal pas zichtbaar nadat de tegels zijn geplaatst. Je ziet dat sommige tegels bol staan, de voegen overal een andere breedte hebben en dat de tegels verschillende kleuren hebben, meestal niet erg fraai. Daarom dat Keramiek Totaal alleen tegels van 1e kwaliteit verkoopt.

4. Het totaal plaatje

Heb je uiteindelijk de gewenste tegel uitgezocht dan kan Keramiek Totaal indien gewenst ook de lijm, voeg en kit op kleur leveren. Wel zo handig dat alles er uniform en top uitziet.

Naast een breed assortiment van top keramische tegels heeft Keramiek Totaal ook een netwerk van tegelzetters, kit bedrijven en transporteurs die er voor zorgen dat je vloer en / of wand perfect wordt afgeleverd en word gelegd.